Firmojen hissipuheet jumissa samassa kaavassa – voiko tarinan kertoa toisin?

Yritysten hissipuheet noudattavat yhtä ja samaa kaavaa: asiakkaalla on ongelma, meillä on siihen ratkaisu, joka helpottaa asiakkaan elämää. Tämä malli on suosittu, koska se toimii. Mutta ongelma-ratkaisu -mallissa on ongelmansa: sen avulla ei voi erottua. Mikä neuvoksi?

Jatka artikkeliin Firmojen hissipuheet jumissa samassa kaavassa – voiko tarinan kertoa toisin?

[Kirja-arvio] ”Originals: How Non-Conformist Change the World” – Omaperäisyyden ylistys ja käyttöohje

Adam Grantin kirja on hyödyllinen kaikille, jotka tarvitsevat luovuutta omassa työssään tai joiden vastuulla on yrityksen, organisaatiokulttuurin ja uusien tuotteiden kehittäminen. Teos on monipuolinen, tarjoaa erilaisia näkökulmia omaperäisyyteen ja sen ajatuksilla on tukeva perusta tutkimuksessa. Esimerkkipuolella tämä organisaatiopsykologi ei ole vahvimmillaan lastenkasvatukseen liittyvissä kysymyksissä.

Jatka artikkeliin [Kirja-arvio] ”Originals: How Non-Conformist Change the World” – Omaperäisyyden ylistys ja käyttöohje

Vältä writer’s block – vinkit vähän kirjoittaville

Kirjoittaminen voi olla hankalaa, jos sitä ei tee säännöllisesti. Tekstiä ei synny ollenkaan tai sen vääntämiseen tuhraantuu puolipäivää, eikä lopputulos ole kummoinen. Miten umpikujasta pääsee ulos?

Jatka artikkeliin Vältä writer’s block – vinkit vähän kirjoittaville

Made to Stick – tarttuvan sisällön reseptikirja

Hyvä sisältö on helppo tunnistaa, koska se vie mennessään. Sellaisen tekeminen on huomattavasti vaikeampaa. Miten tuotetaan sisältöä, joka jää mieleen ja jota halutaan jakaa?

Jatka artikkeliin Made to Stick – tarttuvan sisällön reseptikirja

Exit mobile version